Tips kiezen marathon reis

Heb je een keer deelgenomen aan een van de marathons in Nederland? Dan wil je waarschijnlijk, wanneer je spierpijn is weggetrokken, de volgende uitdaging plannen. Tijd om een nieuwe marathon te zoeken, wat dacht je van een marathonreis? Boek je nieuwe uitdaging in het buitenland. Nu denk je vast: leuk, maar dit kost aardig wat tijd om te organiseren. En dat klopt! Maar wistje dat er organisaties zijn als loopreizen.nl die fantastische marathonreizen organiseren? Dit scheelt jou een hoop uitzoekwerk en geregel. De organisatie garandeert jou een startbewijs, vlucht en hotel op een goede locatie. In dit artikel vertellen wij over drie fantastische marathonreizen. 

Big five 

De naam doet het al misschien verklappen, maar deze marathonreis bevindt zich in Zuid-Afrika. Op ongeveer drie uur rijden van Johannesburg vind je een Entabeni Game reserve. Dit reservaat staat bekend om zijn ongerepte natuur en is het leefgebied voor vele wilde diersoorten. Het is hier mogelijk om de legendarische Big Five te spotten. Door een marathon te lopen door dit fantastische land maak je een herinnering die je nooit meer zal vergeten.  Tijdens deze marathonreis verblijf je in een van de lodges die zich bevinden in het reservaat. Droom hier weg bij de geluiden van de verschillende diersoorten en maak er een onvergetelijke ervaring van. 

Bergen

Aan de ruige kust van Noorwegen, ligt de tweede grootste stad van het land. De bergen worden hier geflankeerd door de indrukwekkend mooie fjorden. In de moderne stad hangt een gezellige en energieke sfeer. De kleurrijke haven met karakteristieke huizen zijn het kloppende hart van deze stad. Wil je op ontdekkingstocht naar de fjorden van Noorwegen? Dan is een marathonreis naar Bergen een grote aanrader. Daarnaast zijn hier ook veel restaurants en leuke kroegen te vinden. 

Great wall 

De legendarische Chinese Muur, ook de Great Wall genoemd. Wist je dat dit tot een van de zeven wereldwonderen behoort? De verdedigingsmuur is ruim 6000 km lang en wordt gezien als een van de grootste bouwprojecten ooit.  In de jaren 80 is de muur opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Start je reis met een bijzondere marathon op deze bijzondere muur. Gegarandeerd gaat dit een grote uitdaging zijn! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here