Tanzania vakanties

Ben je al aan het wachten op het moment dat de vakantie gaat beginnen? Je kunt dan eindelijk weer weg uit die dagelijkse sleur. Geen stress of druk meer van je studie of werk. Je kunt lekker gaan relaxen, dingen gaan bekijken of gaan ondernemen. Als je een echte buiten Europa reiziger bent, is Tanzania wellicht een nieuwe vakantiebestemming voor jou. Voor alle verschillende soorten vakantiegangers is er in Tanzania wat te vinden. Ben je benieuwd wat een Tanzania vakantie 2022 voor jou inhoudt als vakantieganger? Lees dan verder. 

Uitbundige avonturier 

Ben je iemand die het liefste dingen ontdekt of onderneemt. Denk hierbij aan leuke activiteiten als klimmen, een escape room of achtbanen. In Tanzania is er ook iets voor jou. Er zijn namelijk veel water- en attractieparken in Tanzania te vinden. Hierbij kun je in Tanzania van vele glijbanen en genieten van waterpret. Het zijn pretparken voor jong en oud. Voor de echte durfal de wat hardere glijbanen en voor de kleintjes wat kleinere en minder harde. 

Tanzania vakantie 2022, lekker luxe

Vakantie draait voor sommige ook om niet te hoeven doen. Hierdoor willen ze vaak op vakantie lekker relaxen en in de zon genieten van het weer. Dit kan in Tanzania. Er zijn daar namelijk veel resorts te vinden waar je kunt genieten van zon, zee en strand. Over het weer hoef je je in Tanzania in de zomerperiode meestal niet druk te maken. Daarnaast is het zo dat de meeste resorts van Tanzania zich aan het strand bevinden. Zo kun je een echte ochtendduik nemen nog geen 5 minuten lopen vanaf je bungalow. 

Een Tanzania vakantie 2022 voor het echte buitenbeest 

In Tanzania is voor gezinnen ook veel te vinden. Vele kinderen houden namelijk van dieren. Ze kunnen zich in de dierentuin in Nederland vaak de hele dag vermaken door te kijken naar wilde dieren. In Tanzania kun je een stapje verder. Zo kun je namelijk in Tanzania op safari gaan. Tijdens de safari zie je alle wilde dieren in hun eigen leefomgeving. Daarnaast kun je ook ervoor kiezen om te overnachten op een nationaal park. Zo slaap je samen met je gezin in een huisje vlak bij de wilde dieren die je in de ochtend op de safari Afrika hebben gezien. 

Voor de échte cultuurliefhebber 

Ben je een echte cultuursnuiver en wil je tijdens je Tanzania vakantie 2022 ook wat museums bezoeken. Er zijn verschillende musea in Tanzania die je zou kunnen bezoeken. Zo heb je bijvoorbeeld de Dr. Bulugu Gallery. Daar kun je verschillende schilderijen vinden die door verschillende kunstenaars zijn gemaakt. Je kunt er schilderijen vinden van dieren, mensen en de natuur. Deze zijn of heel kleurrijk, maar ook te vinden in het zwart wit.  Naast de galerij zijn er meerdere musea die je kunt bezoeken tijdens je Tanzania vakantie 2022. Zo kun je bijvoorbeeld ook gaan leven als echte Afrikanen. Je wordt een dag helemaal ondergedompeld in de natuur, de cultuur en het doen en laten van de mens. Het is heel leerzaam, maar daarnaast ook heel erg leuk om te zien en ervaren hoe andere volken leven 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in