Mooiste plekken Sanje

In de top 3 van de favoriete vakantielanden van ons Nederlanders staat Spanje en dat heeft een reden. In het oosten van het land bevinden zich de Costa brava, Costa Blanca en Costa Del Sol. Deze plaatsen zijn voornamelijk geliefd bij de jongeren door de uitgaansgelegenheden. Daarnaast kun je in Spanje aan de kust ook genieten van een rijke geschiedenis denk bijvoorbeeld aan Barcelona en Valencia. Maar wat zijn de mooiste plekken om naartoe te gaan? In dit artikel gaan wij die beschrijven voor je. Mocht je nou niet alleen op vakantie willen naar deze plekken, maar er een vakantiehuis willen kopen om er altijd naar toe te kunnen dan kan dat! Kom in contact of bekijk de website van een makelaar zoals Villa Nova Real Estate

Ciudad de las artes y las ciencias in Valencia

Ciudad de las Artes y las Ciencias, oftewel de Stad van de Kunst en de Wetenschap, is een van Valencia’s meest toonaangevende bezienswaardigheden.  De Ciudad de las artes y las ciencias is gebouwd in de opgedroogde bedding van de rivier die recht door Valencia heen loopt. Het wordt een stad genoemd, omdat het centrum bestaat uit meerdere gebouwen die ieder in een eigen architectonische stijl zijn gebouwd.

De stad Sevilla

Wees niet bevreesd dat je je gaat vervelen wanneer je door Sevilla heen gaat; de stad staat namelijk centraal voor een hoop bezienswaardigheden. Sevilla is een van de steden waar de invloed van de Moren het sterkst aanwezig is, met name in de bijzondere architectuur. Daarom zijn een hoop van de bezienswaardigheden in Sevilla werelderfgoed, zoals de Giralda kathedraal, maar Sevilla staat niet alleen bekend om de mooie gebouwen. Binnen Sevilla zijn er verschillende parken waar je kan genieten van de schitterende natuur.

Het paleis Alhambra in Granada

 Ieder jaar genieten hier bijna 2.5 miljoen mensen van dit imponerende paleis en spectaculaire panorama uitzicht over de stad Granada. Het Alhambra is een Moors paleis met grote zalen, tuinen en baden die allemaal even mooi versierd zijn. Naast de velen bezienswaardigheden van Sevilla is Alhambra ook vastgesteld in de werelderfgoedlijst. Dit heeft gevolgen gehad op hoeveel mensen per dag dit paleis mogen bezoeken. Er mogen namelijk maar een bepaald aantal mensen dit mega paleis bezoek per dag.

Het landschap Las Médulas, in Castilla y León

Een schitterend landschap daterend uit de Romeinse Tijd gelegen in het noorden van Spanje Las Medulas.. De aarde tot aan de rotsen in dit landschap zijn roodgekleurd en liggen tussen de bossen. Deze oase aan kleuren zorgen voor een schitterend aanzicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in