scandinavie als het nieuwe tirol

De wintersport is bij vele mensen een van de favoriete van de vakanties van het jaar. Dit vanwege het vaak prachtige gebergte waar u zich bevindt, of misschien vanwege de hoeveelheid plezier die u tijdens de vakantie beleeft. Een probleem waar de meeste vakantiegangers alleen nog wel eens last van hebben zijn de lange rijen bij de pistes. Of misschien wel de overvolle terrasjes waar geen plek meer te krijgen is. Maar er is nu iets nieuws wat steeds populairder aan het worden is.

En dat is een winterport in Scandinavië. U kunt een onvergetelijke wintersportvakantie beleven in deze prachtige omgeving. Het is natuurlijk heel anders vergeleken met bijvoorbeeld Tirol. En dan met name als u kijkt naar het verschil in drukte. In Scandinavië is er een prachtig landschap met bomen en een dik pak sneeuw. In de ochtend kunt u naar de top van de berg gaan met de skilift zonder enige wachtrij. Daarna kiest u een van de vele prachtige pistes uit waar u wilt afdalen. Allemaal perfect geprepareerd natuurlijk.

Andere mogelijke activiteiten

Daarnaast is er naast het skiën nog veel meer te doen. Als u bijvoorbeeld na een zware dag skiën even wil bijkomen is dat mogelijk in bijvoorbeeld de sauna bij uw accommodatie. Of u kruipt meteen voor de open haard. Het is ook mogelijk om een ochtend op huskeysafari te gaan. Dit alles is mogelijk tijdens de wintersportvakanties in Scandinavië. Het zal ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in