Weekendje weg als verrassing met je partner

De verjaardag van je partner kom er weer aan en je weet niet wat je dit jaar wilt geven. Nu is het een leuk idee om een weekendje weg te gaan. Wat wordt de bestemming? Binnenland of buitenland? Hoe ga jij je partner verrassen? De antwoorden op deze vragen lees je in dit artikel.

Lekker dicht bij huis

Een weekendje weg in eigen land kan zeker ook als een korte vakantie voelen. Er zijn zeker nog veel plekjes in Nederland die jij nog niet kent. Boek een weekend op een boot of ga naar de Veluwe. Als jullie van wijn houden, is het ook leuk om weekendje wijn te proeven in Limburg. Ook is het mogelijk om in Amsterdam te overnachten in een hijskraan. Houden jullie toch wat meer van niet zulke aparte dingen, dan kan je natuurlijk altijd een hotel boeken in een plaatst die jou aanspreekt.

Naar het buitenland

Als je wat meer de besteden hebt kan je er ook voor kiezen om naar het buitenland te gaan. Er zijn genoeg romantische steden in Europa. Denk bijvoorbeeld aan Barcelona, Krakow of Praag. Dit zijn allemaal romantische steden waar je lekker kunt eten en mooie gebouwen kunt bezichtigen. Wat ook is een romantische stad is, is Rome! De Italianen weten natuurlijk wel het één en ander over romantiek.

Het moment van verrassen

Als je er dan eenmaal uit bent welke bestemming het gaat worden, is het tijd om je partner te verrassen. Dit kan je op verschillende manieren doen. Koop de mooiste ballonnen en stop daar een briefje van de bestemming in. Of hou het simpel en schrijf een kaart voor zijn/haar verjaardag en leg daarin ook uit wat jullie gaan doen. Zorg dat alles goed geregeld is zodat jullie het weekend zonder zorgen in kunnen gaan. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in