Ben jij ook zo dol op vakantie? De vakantiepret begint vaak al bij het boeken van de vakantie. Jij en jouw reisgenoten kunnen bij Expedia.nl terecht voor complete vakanties, vliegtickets, hotels, cruises, autoverhuur en tickets voor attracties. Kortom: alles wat je nodig hebt voor jouw volgende vakantie. Op deze site vind je ook veel goede aanbiedingen. Zo kun je bijvoorbeeld hotels met korting boeken. Dankzij diverse kortingen van Expedia.nl kun jij extra voordelig op vakantie. Wie wilt dat nou niet? Door van te voren geld te besparen, houd je meer geld over om op de bestemming uit te geven.

Topdeals

Het team van Expedia.nl zorgt er elke dag voor dat er nieuwe topdeals op de website verschijnen. Dit kunnen hotelaanbiedingen of kortingen op leuke activiteiten zijn. Bij de topdeals vind je ook de Dwaze Deals en de deals van de dag. De Dwaze Deals zijn vaak pakketreizen waarmee je veel geld kunt besparen. De deals van de dag zijn steeds maar 24 uur beschikbaar. De deals verschillen elke dag weer van elkaar. Door de topdeals in de gaten te houden, kun je vaak een leuke korting meepakken.

Profiteer van klantenprijzen

Voor extra korting en bonusdeals kun je gratis een Expedia+ account maken. Als lid van Expedia+ kun je profiteren van exclusieve kortingen van minstens 10%. Voer hiervoor een bestemming in en klik op de hotels met de vermelding ‘Speciale klantenprijs’. Leden van Expedia ontvangen ook de nieuwsbrief waarmee ze op de hoogte gehouden worden van de ‘Dwaze Deals’ van de website. Met een Expedia+ account verzamel je tevens punten bij elke boeking die je maakt. Deze punten kun je op een later moment inwisselen voor korting op jouw volgende boeking. Expedia heeft ook een app met dezelfde mogelijkheden.

Tips voor extra korting op Expedia.nl

Door veel meer uit je lidmaatschap te halen, kun je extra korting verdienen voor jouw volgende reis. Expedia+ leden kunnen namelijk 3 lidmaatschapsniveau behalen: +blue, +silver en de +gold status. Met een +silver en +gold status kom je in aanmerking voor nieuwe voordelen en extraatjes. Je kunt sneller deze statussen bereiken door vakanties voor vrienden zonder Expedia+ lidmaatschap te boeken. Met een hogere status verdien je ook meer punten bij het maken van boekingen. Meer punten staat gelijk aan meer korting. Andere manier om voordelig op vakantie te gaan zijn: het boeken van een lastminute vakantie bij Expedia.nl of door op zoek te gaan naar extra kortingcodes via kortingssites.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in