camper huren

Een camper huren is een geweldig en avontuurlijk idee. Je bent enorm mobiel waardoor je alle kanten op kan en je verblijf heb je al bij je. Campers zijn steeds moderner geworden en je beleeft er een geslaagde roadtrip mee. Het plan om een camper huren is een feit, maar wat is handig om rekening mee te houden? Bij een grote camper huren komen namelijk een aantal zaken kijken zoals waar je deze gaat huren, wat de kosten zijn en of de site betrouwbaar is. Je vindt hier tips waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Met deze tips loop je dus niet achter de feiten aan.

Tip 1: het uitkiezen van een bestemming

Het is zeker een aanrader om eerst de bestemming uit te kiezen. Het aantal kilometers bepaalt namelijk de prijs van het huren van de camper. Je zit vaak vast aan het aantal kilometers van jouw tocht en natuurlijk heb je de vrijheid om verder te rijden, maar dan wordt het wel duurder. Door het bepalen van de bestemming kan je van te voren ook al de prijs schatten. Er zijn mega veel camperroutes door Europa.

Tip 2: camperregels en de factoren voor het budget

De regels en voorschriften voor de camper verschillen per land en daarom is het van belang om dit van te voren door te nemen. Wild kamperen is in het ene land namelijk wel toegestaan en in het andere weer niet. Voor het bepalen van het budget zijn er een aantal factoren waar je rekening mee kan houden. Ten eerste is dit de periode, want tijdens het hoogseizoen is het duurder om een camper te huren dan in het laagseizoen. Daarnaast maakt het formaat en de type camper ook het verschil. Bekijk van welke opties en faciliteiten jij blij van wordt. Tenslotte is de duur van de vakantie een factor voor de uitgaven en huur. Kijk hierbij ook naar eventuele kortingen.

Tip: wil je jouw hond meenemen op campervakantie? Huur dan een camper waarin honden zijn toegestaan bij Oortgiese Campers.

Tip 3: heb je vertrouwen in de camper en verhuurder?

Het is zeer belangrijk om de camper te huren bij een betrouwbare verhuurder, omdat je een aanspreekpunt wil hebben en niet opgelicht wil worden. De camper moet aan je eisen voldoen en naar behoren functioneren. Oortgiese campers staat bijvoorbeeld bekend als betrouwbare verhuurder waar je een geslaagd tripje mee zal beleven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in