Aansteker bij de hand

Wellicht denk je dat aanstekers vooral bedoeld zijn voor mensen die roken, maar niets is minder waar! Aanstekers zijn altijd handig om bij je te hebben of in huis te hebben liggen. Je kunt zomaar in een situatie terechtkomen waarbij een vuurtje nodig is. Ook als bedrijf kan het handig zijn om een voorraad bedrukte aanstekers te hebben voor het geval je iets persoonlijks wilt meegeven aan een nieuwe collega of klant. Hieronder vind je drie voordelen om altijd een aansteker bij je te hebben.

Sociale gelegenheden

Ga je gezellig een avondje uit eten met vrienden of familie, dan zal er ongetwijfeld een moment zijn waarop iemand uit het gezelschap even naar buiten gaat om even een sigaretje te roken. Of je staat bij de bushalte te wachten en iemand wil een sigaret opsteken. De kans bestaat dat diegene zijn aansteker niet bij zich heeft en dus aan jou een vuurtje komt vragen. Heb jij een van die handige atomic aanstekers bij je, dan kan je die persoon helpen . Het is wellicht ook een leuk moment om een gesprek met diegene aan te knopen en zo weer nieuwe mensen te leren kennen.

Vuurtje voor thuis

Ook in huis is het handig om een aansteker bij je te hebben. Als het donker wordt en je het gezellig in huis wilt maken, pak je een paar kaarsen of waxinelichtjes erbij. Uiteraard heb je dan een aansteker nodig om de kaarsjes aan te kunnen steken. Of misschien heb je een gasfornuis in huis dat met behulp van een vuurtje aangestoken moet worden? Ook dan is het prettig om een aansteker in huis te hebben. Soms kan een aansteker ook handig zijn om bijvoorbeeld het uiteinde van een touwtje aan je jas of een veter dicht te schroeien, zodat deze niet verder gaat rafelen.

Op reis

Tijdens het reizen is het prettig als je enigszins zelfvoorzienend bent. Ga je bijvoorbeeld kamperen, dan zul je ’s avonds ook het eten moeten klaarmaken. Als je je eten bereid op vuur, dan moet dit vuur ook aangestoken worden. Een aansteker bij de hand hebben op zo’n moment is dan heel fijn. Daarnaast kan een aansteker ook handig zijn als je een kampvuur wilt maken of als je in het donker even wat meer licht wilt hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in