Vakantiewoning

Glazen inrichting is inmiddels al heel wat populairder geworden dan het eerder was. Alleen hoe komt dat dan? Waarom vindt iedereen het zo mooi en wat is nou echt het effect ervan? Aangezien het zo populair is, en wordt, is het ook slim om jouw vakantiehuisje er beter mee in te richten. Dat betekent ook weer meer blije bezoekers! Wij vertellen het je!

Wat is het effect ervan?

Het effect van meer glas in vakantiehuis kan verschillend zijn. Heb je het bijvoorbeeld over al je normale deuren vervangen voor glazen deuren dan zorg je voor meer openheid in je vakantiewoning. Er is veel meer licht wat doorgelaten wordt in de woning en vaak oogt het ook veel rustiger.

Mocht glazen deuren op maat zoeken zijn er genoeg bedrijven die dat doen. Zo kies je voor meer openheid en toch je eigen keus. Doordat glasplaten tegenwoordig op maat kunnen worden gemaakt zijn de mogelijkheden er eindeloos door geworden. Dat in combinatie met gehard veiligheidsglas, waardoor het ontzettend stevig is, zorgt ervoor dat je glas ook op steeds meer manieren in moderne vakantiewoningen terug ziet komen. 

Het minpunt is dan weer wel dat het net wat meer schoonmaakwerk heeft om het effect te behouden, maar gasten zullen er ongetwijfeld blij mee zijn. Bij een glazen duur zie je vieze strepen en vingerafdrukken natuurlijk veel sneller. Dit dien je dan ook bij te houden. Als je het ons vraagt is dit het zeker wel waard voor het effect dat je terugkrijgt.

Wat voor glazen dingen hebben nog meer effect?

Je hebt vaak ook decoratie die je vakantiewoning gezelliger maakt die in glazen vormen zijn. Dan hebben we het niet specifiek over bijvoorbeeld een glazen bol die je met de kerst vaak krijgt. Het gaat echt om bijvoorbeeld glazen kaarshouders of glazen fotolijstjes. Deze kleine dingen zorgen voor een rustiger effect in je interieur. 

Je hoeft nu niet meteen alles van glas te doen maar doordat het zo rustig oogt kun je er veel van hebben zonder dat het meteen erg vol oogt. Dat heb je namelijk erg vaak dat je te veel decoratie hebt en je daardoor erg snel denkt dat het te druk is in huis. Zodra je dat vervangt voor glas heb je dat effect veel minder. 

Ook een douchewand bijvoorbeeld oogt veel rustiger en netter als het van glas is in plaats van kunststof of plastic. Ook is het van betere kwaliteit en kun je er dus langer van genieten. Je investeert er dus ook meteen in op verschillende gebieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in